ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη δήλωση Παπανδρέου μετά τη βαριά ήττα από τον Ανδρουλάκη (vid)

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου
Η πρώτη τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου, για τη μεγάλη ήττα από τον Νίκο Ανδρουλάκη.
InTime / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε πως θα παραμείνει πιστός στις ιδέες και τις αξίες του για να βοηθήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει την παράταξη ισχυρή και με κυβερνητική δύναμη.

Εκλογικός θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τεράστια ήττα για τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και τον συνεχάρη για την νίκη του, προχώρησε στην πρώτη επίσημη δήλωση. Ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε όλους όσοι προσήλθαν στις κάλπες, ιδιαίτερα όσους τον στήριξαν, ενώ έστειλε μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τις ιδέες και τις αξίες μου, για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, πλειοψηφούσα δύναμη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

«Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατικών πολιτών ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό το μήνυμα, ήταν μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Ήδη έχω εκφράσει τα συγχαρητήριά μου στον Νίκο Ανδρουλάκη, και του εύχομαι πράγματι καλή επιτυχία. Οφείλουμε πια, όλοι μας μαζί, να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες των μελών/φίλων, των δημοκρατικών πολιτών, του ελληνικού λαού.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τις αξίες και τις ιδέες μου, για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, ισχυρή, πλειοψηφούσα δύναμη. Με μια κυβερνητική πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ελληνικού λαού θέλω να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν στη διαδικασία και ιδιαίτερα βεβαίως όσους στήριξαν την προσπάθειά μου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους συνεργάτες, που έδωσαν την ψυχή τους και τη μάχη που ήταν σύντομη και σκληρή. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα, ήταν ένας ωραίος αγώνας».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – «Καθαρή» εντολή με θρίαμβο στις εκλογές

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Σάρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου σε όλη την Ελλάδα

Νίκος Ανδρουλάκης: Η ζωή του και η πορεία του στην πολιτική