ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Σάρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου σε όλη την Ελλάδα

Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος ΚΙΝΑΛ
Σάρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου ο Νίκος Ανδρουλάκης και θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ
InTime / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Προς εκλογικό θρίαμβο οδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης που έχει σαρώσει σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας.

Εκλογικό θρίαμβο του Νίκου Ανδρουλάκη δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ όσο προχωράει η ενσωμάτωση των τμημάτων όλης της χώρας. Ο Κρητικός υποψήφιος μέχρι τώρα προηγείται σε όλα τα εκλογικά τμήματα που έχουν δώσει αποτελέσματα, με το σύνολο των ψήφων που έχει συγκεντρώσει να φτάνουν στο 68,42% στο 60,13% της ενσωμάτωσης.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Παπανδρέου καταποντίζεται και έχει φτάσει μετά βίας στο 31,58%, δείχνοντας ότι η βραδιά θα εξελιχθεί σε μια πεντακάθαρη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, και μια προσωπική ήττα του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος βλέπει το πολιτικό του κεφάλαιο να στερεύει…

Σε εξέλιξη η καταμέτρηση

Οι κάλπες έκλεισαν στις 19:30 και ξεκίνησε η καταμέτρηση, με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr να αναφέρουν πως το μεγάλο φαβορί, ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, με το αποτέλεσμα να δείχνει αδύνατον να «σπάσει».

Ήδη στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν ψηλά τις σημαίες μόλις το αποτέλεσμα «κλειδώσει» υπέρ του Κρητικού υποψηφίου.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Αποτελέσματα: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο Newsbomb.gr

Από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ οι ρεπόρτερ του Newsbomb.gr σας μεταφέρουν τον παλμό των ψηφοφόρων με βίντεο, εικόνες και ζωντανές συνδέσεις. Ταυτόχρονα οι αρθρογράφοι και οι πολιτικοί συντάκτες του site αναλύουν όλες τις προγνώσεις και θα μεταδίδουν τις εκτιμήσεις των δυο στρατηγείων του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου.

Από τη στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες, το Newsbomb.gr σας μεταφέρει τα αποτελέσματα σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, στους μεγάλους Νομούς, αλλά και τα επίσημα αποτελέσματα στην Επικράτεια σε πραγματικό χρόνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.225 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 90 θάνατοι και 708 διασωληνωμένοι

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλες οι εξελίξεις και τα πρώτα αποτελέσματα στο live blog του Newsbomb.gr

Κυπαρισσία: Νεκρός στις φυλακές ο 39χρονος που κατηγορείτο ότι «τσιμέντωσε» τη Μόνικα

Formula 1: Επικό! Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο - Δείτε το φινάλε (vid)