ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Ρωμανού σε Φωτίου για την «Αλληλεγγύη για όλους» και τη «Συναυλία Ειρήνης»

Σφοδρή επίθεση Ρωμανού σε Φωτίου για την «Αλληλεγγύη για όλους» και τη «Συναυλία Ειρήνης»

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η «συναυλία Ειρήνης» που διοργανώνει η κοινότητα «Αλληλεγγύη για όλους», με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, μέσα από τα social media να κάνει λόγο για άμεση εμπλοκή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου!

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως η αφίσα που κυκλοφόρησε δεν είχε καμία αναφορά, ούτε στην Ουκρανία ούτε στην ρωσική εισβολή. Κάτι που τους έκανε να μιλούν για συναυλία «ίσων αποστάσεων».

Το θέμα σχολίασε και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τονίζοντας πως ο τηλεφωνικός αριθμός της εν λόγω ΜΚΟ είναι ο ίδιος με εκείνον της κυρίας Φωτίου.

«Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Νίκος Ρωμανός.