ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν θα κρυφτείτε πίσω από δήθεν καταγγελίες - Κάντε ξεχωριστή εξεταστική

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν θα κρυφτείτε πίσω από δήθεν καταγγελίες - Κάντε ξεχωριστή εξεταστική
Ο Γιάνης Βαρουφάκης.
INTIME NEWS / Φωτογραφία Αρχείου

Αλέξης Τσίπρας: Με το ερώτημα αν γνώριζε ο πρωθυπουργός ή όχι για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ξεκίνησε την δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί και τώρα επιχειρείτε να στήσετε αντιπερισπασμούς» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζοντας πως αν η κυβέρνηση είχε στοιχεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε προχωρήσει ήδη σε εξεταστική.

Απαντώντας στην πρόκληση του πρωθυπουργού για πρόταση δυσπιστίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «την δυσπιστία του ελληνικού λαού την έχετε δεδομένη και θα μετατραπεί σε ψήφος αλλαγής και απαλλαγής».

Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κ. Μητσοτάκη να διεξάγει εξεταστική επιτροπή για την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε με έμφαση από το βήμα της βουλής.

«Υποκλοπέας συνδιαλέξεων να είστε κ. Μητσοτάκη, υποκλοπέας εξόδου από τα μνημόνια δεν μπορεί να είστε κ. Μητσοτάκη. Τη χώρα την έβγαλε από τα μνημόνια η κυβέρνηση που μόχθησε, μάτωσε μαζί με τον λαό για να τα καταφέρει», σχολίασε στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε σε απευθείας σύνδεση την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ολομέλεια της Βουλής.