ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτος καυγάς Παπαδημούλη-Ψυχάρη στο twitter

Απίστευτος καυγάς Παπαδημούλη-Ψυχάρη στο twitter

Στο twitter μετέφεραν την προεκλογική αντιπαράθεση ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ανδρέας Ψυχάρης της ΝΔ.

Η ένταση που κυριάρχησε ήταν και επί προσωπικού, ενδεικτικό του κλίματος που θα επικρατήσει στο διάστημα μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Ο διάλογος ξεκίνησε με μία φράση του κ. Παπαδημούλη που έγραψε: «Πριν τις 6/5, ο Σαμαρας δεν ήθελε διάλογο αρχηγών. Ο Βενιζέλος ήθελε ,κυρίως ανάμεσα στους δυο πρώτους. Σήμερα το άλλαξαν! Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!».

Λίγο αργότερα, ήλθε η απάντηση του κ. Ψυχάρη που έγραψε: «πάντως εσείς προσωπικά αποφεύγετε τον διάλογο!».

«Αντιθέτως κ Ψυχάρη! Τι λέτε για ένα διάλογο ανάμεσα στους δυό μας; Στο Μεγκα, για παράδειγμα, θα ήταν μια χαρά! Κανονίστε το!» του απάντησε ο κ. Παπαδημούλης.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος που προσεφέρθη να συντονίσει το διάλογο, αν το Mega αρνηθεί.

«Στην διάθεση σου Σεραφείμ. Αν συμφωνεί και ο κ Ψυχάρης , που με κατηγορεί ότι αποφεύγω τον διάλογο, γιατί όχι;», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης για να λάβει την απάντηση του κ. Ψυχάρη: «Ωραία, πάντως θα μας πείτε και για την ΚΟΕ;».

«Με συγχωρείτε, αλλά είστε βουλευτής πλέον, όχι τρολ! Τα υπόλοιπα στον ζωντανό μας διάλογο!» ανταπάντησε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ. «Ανακαλέστε, εκτός εάν δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη troll! Σας θυμίζω ότι και εσείς είστε βουλευτής».

kavgas_1
kavgas_2
kavgas_3
kavgas_4