ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στον ΣΚΑΪ: O Ρουσόπουλος... χρονομέτρησε τον Σπύροπουλο για το πότε θα τον διακόψει

Ένταση στον ΣΚΑΪ: O Ρουσόπουλος... χρονομέτρησε τον Σπύροπουλο για το πότε θα τον διακόψει

«Έβαλα να δω σε πόσο χρόνο θα με διακόψει το ΠΑΣΟΚ» - Κόντρα του Θεώδορου Ρουσόπουλου με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο

Ένταση επικράτησε στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, όταν ο βουλευτής τη ΝΔ Θεώδορος Ρουσόπουλος έδειξε το... χρονόμετρο του κινητού του στην κάμερα, μετρώντας πόσα δευτερόλεπτα πέρασαν μέχρι να τον διακόψει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ρουσόπουλος άρχισε να μιλά για την πολιτική που ακουλούθησε η Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη των νέων.

«Έχουμε προγράμματα ενίσχυσης των νέων, τα οποία ξεκινήσανε πάλ,ι μόλις προχθές. Για την κατοικία, για την στεγαστική πολιτική και για προσλήψεις...», ανέφερε συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο να παρεμβαίνει και να ρωτά: «Το πρόβλημα είναι να λυθεί ένα χαμηλότοκο δάνειο;».

Σε εκείνο το σημείο ο Θεώδορος Ρουσόπουλος έδειξε το κινητό του τηλέφωνο στην κάμερα, στο όποίο όπως είπε είχε θέσει σε λειτουργία το χρονόμεντρο πριν αρχίσει να μιλάει:« Λοιπόν, 27 δευτερόλεπτα. Έβαλα να δω σε πόσο χρόνο θα με διακόψει το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε μάλιστα να μιλά φανερά ενοχλημένος: «Διέκοψα κανέναν; Ακούστε κύριε Σπυρόπουλε, πρέπει να μάθετε να ακούτε» με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο να απαντά «Ακούμε πολύ καλά».

«Έμεινα σιωπηλός επί δεκάλεπτο ακούγοντας τι λέγατε και ακούγοντας την αντιπαράθεσή σας σεβόμενος και εσάς και τον πολιτικό μου αντίπαλο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σέβεστε τους άλλους, για αυτό και δεν συμφωνεί μαζί σας ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα συμφωνήσει», κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος

Σχετικές ειδήσεις

Νέα δημοσκόπηση για τον Βόρειο τομέα: Ποιοι προηγούνται σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Ποια ποσοστά ψάχνουν τα κόμματα για την 1η Κυριακή

Μιθριδάτης: Η απάντηση για τα σεξιστικά σχόλια και τα νέα «καρφιά» της Νέας Δημοκρατίας