ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετρουλάκης (γελοιογράφος): «Πάγκαλος και Μητσοτάκης είχαν πολύ χιούμορ, ζητούσαν τα σκίτσα»

Πετρουλάκης (γελοιογράφος): «Πάγκαλος και Μητσοτάκης είχαν πολύ χιούμορ, ζητούσαν τα σκίτσα»
ΕΡΤ.

Ο γελοιογράφος – σκιτσογράφος, Ανδρέας Πετρουλάκης, σχολίασε την πολιτική κατάσταση της χώρας, τις εκλογές αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο.

Τα ψέματα… τελείωσαν. Στις 07:00 σήμερα το πρωί (25/06) άνοιξαν οι κάλπες για να πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές, έτσι ώστε οι Έλληνες –με την ψήφο τους– να αναδείξουν την κυβέρνηση της χώρας, για την επόμενη τετραετία.

Με αιτία τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, ο γελοιογράφος – σκιτσογράφος, Ανδρέας Πετρουλάκης, στάθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας, τις εκλογές αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις δεν μοιάζουν μεταξύ τους, ήταν διαφορετικές. Να σάς κάνω και ένα… σπόιλερ: Θα βγει η Νέα Δημοκρατία, το ξέρουν όλοι. Όποιος έλεγε ότι δεν θα έχουμε Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα ήταν γραφικός. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτών των εκλογών είναι ότι το ενδιαφέρον έχει μετατοπισθεί στην περιφέρεια. Τα “εξωσυστημικά” κόμματα είναι πρωτοφανώς πολλά και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε πεντακομματική ή εννιακομματική κυβέρνηση, μερικά είναι KINDER έκπληξη», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, προσέθεσε ότι «δεν υπάρχει γελοιογράφος, ο οποίος να μην έχει δεχθεί διαμαρτυρίες από τους πολιτικούς. Δεν έχουν ενιαία συμπεριφορά. Αν αισθάνεσαι ότι δεν αδικείς κάποιον, δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις. Σάτιρα που δεν ενοχλεί, είναι σούπα και δημόσιες σχέσεις. Άλλοι πολιτικοί έχουν χιούμορ και άλλοι δεν έχουν», μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις