ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου τουρισμού, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε το στίγμα για την επόμενη τετραετία. Τι ανέφερε η υφυπουργός, Έλενα Ράπτη.

Λίγο πριν τις 15:00 της Τρίτης (27/6), ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού. Η υπηρεσιακή υπουργός, Ιωάννα Δρέττα, έδωσε τη σκυτάλη στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Χαίρομαι που θα είμαστε μαζί εδώ. Είναι τεράστια η συγκίνηση μου. Επιστρέφω σε ένα χώρο για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε έναν τομέα που προσφέρει τα μέγιστα στην Ελληνική κοινωνία. Δουλέψαμε εντατικά απο το 2012-2015, τα καταφέραμε και είμαι περιφανή για αυτή την επιτυχία. Δώσαμε ώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους νέους στόχους γιατί ο τουρισμός ειναι δυναμικός. Ισχυρός, ανταγωνιστικός, βιώσιμος τουρισμός», είπε η νέα υπουργός.

«Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι θα κλείσει θετικά. Έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην επιμόρφωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και στην σύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό κλάδο. Επιδιώκουμε να αμβλύνουμε την εποχικότητα με τουρισμό και τους 12 μήνες, διαφημίζοντας της Ελλάδα», είπε από την πλευρά της η υφυπουργός, Έλενα Ράπτη.