ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώρα Αυγέρη εναντίον Νίκου Φίλη: Κάποιοι αντιπολιτεύονταν τον Τσίπρα και επιμένουν στον ίδιο χαβά

Δώρα Αυγέρη
Intime News

«Δεν μας είχε συνηθίσει σε λάθη ο Γιώργος Κατρούγκαλος», είπε η Δώρα Αυγέρη 

Νέα κόντρα ξέσπασε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, με τον Νίκο Φίλη.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1, η Δώρα Αυγέρη έκανε λόγο για πολιτική ανωριμότητα του Νίκου Φίλη, τονίζοντας: «Το ζήτημα ήταν από σήμερα να καταστρώνουμε το σχέδιο της αντιπολίτευσής μας απέναντι στην κυβέρνηση, αυτό που ζούμε ως απόνερα του επιτελικού κράτους. Αντ' αυτών καθόμαστε σύντροφοι να απαντούμε σε αυτά που έχουν πει σύντροφοι παλαιότεροι από εμάς που τους βρήκαμε στις κομματικές διαδικασίες που θα έπρεπε να δίνουν τον τόνο της κομματικής ωριμότητας. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει και όχι με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη».

Αιχμές Δώρας Αυγέρη για αντιπολιτευτική πρακτική του Νίκου Φίλη

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, ανέφερε ακόμη ότι «κάποιοι που αντιπολιτεύονταν τον Αλέξη Τσίπρα πριν και από ό,τι φαίνεται επιμένουν στον ίδιο χαβά», υπονοώντας τον Νίκο Φίλη. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί περισσότερο και να απαντήσει για τον πρώην πρωθυπουργό.

Σχετικά με το προεκλογικό λάθος του Γιώργου Κατρούγκαλου για την αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές που στοίχισε και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον ίδιο, η κυρία Αυγέρη επανέλαβε τη χθεσινή της τοποθέτηση, ότι δηλαδή «ήταν ένα μεγάλο λάθος που κόστισε και περιμένω την απάντηση του αγαπητού Γιώργου Κατρούγκαλου. Δεν μας είχε συνηθίσει σε λάθη. Αν ήταν λάθος ως προς το περιεχόμενο και τον χρόνο, ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να το πει και ο ίδιος».