ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Βούτσης: Με κυνήγι μαγισσών για υπονομευτές Τσίπρα έφεραν τον Κασσελάκη σαν αντισυστημικό

Νίκος Βούτσης
Eurokinissi

Τι είπε για τον εσωκομματικό «πόλεμο» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη 

«Δεν χρειάζεται κεντρώα μετάλλαξη της Αριστεράς», τόνισε μιλώντας στο OPEN το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

Με την κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζεται σχετικά με τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και αυτούς που διαφωνούν με τον πρόεδρο του κόμματος, ο Νίκος Βούτσης ανέφερε: «Το αφήγημα ήταν ότι ψηφίζοντας για τον Τσίπρα ψήφισαν τον Κασσελάκη».

Ερωτηθείς για το αν ο Αλέξης Τσίπρας έπραξε σωστά, ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Τσίπρας έπραξε αυτό που δήλωσε και στο Ζάππειο». Για τις κόντρες που υπάρχουν και τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιούν κάποια στελέχη, είπε: «Δεν χρειάζεται βόθρος».

Ο κ. Βούτσης, ερωτηθείς για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο σχολείο και τη στάση που κράτησε απέναντι στη Δόμνα Μιχαηλίδου, δεν ήθελε να τοποθετηθεί.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εντελώς νέας γενιάς και εντελώς νέος στα πολιτικά πράγματα», αρκέστηκε να πει για τις κινήσεις παρκούρ που έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα αν υπάρξουν διαγραφές, ο Νίκος Βούτσης απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Το πολιτικό συμβούλιο έκρινε ότι δεν πρέπει να διαγραφεί ο Πολάκης», είπε ο Νίκος Βούτσης.

«Παίχτηκε κάτι που είναι προβληματικό. Χωρίς να γίνει συζήτηση για τις αιτίες της εκλογικής ήττας και της υποχωρησης κυκλοφόρησε ένα σενάριο κυνηγιού μαγισσών ότι κάποιοι ειναι υπονομευτές. Ήταν εμβρυουλκός για να παρουσιαστεί η άλλη υποψηφιότητα (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) ως οιονεί αντισυστημική και περιβεβλημένη από την υποστήριξη Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης στο ΟΡΕΝ.