ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Κουρουμπλής: «Καρφιά» για Σταθάκη - Λάθος Κασσελάκη για Σημίτη

ΣΥΡΙΖΑ - Κουρουμπλής: «Καρφιά» για Σταθάκη - Λάθος Κασσελάκη για Σημίτη

Στη σκιά της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, η ομάδα Αχτσιόγλου με τα στελέχη της «Ομπρέλας» λαμβάνουν την οριστική τους απόφαση αν θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη που διαφωνούν με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φύγουν δεν θα κάνουν καμία ζημιά στο κόμμα αν φύγουν, δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρμουμπλής στο ONE. «Θεωρούσαν το κόμμα ιδιοκτησία τους» υπογράμμισε.

Επισήμανε πως τη στιγμή που ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ημιθανής πολιτικά. «Δεν έχουν αφήσει τον Στέφανο Κασσελάκη σε χλωρό κλαρί οι σύντροφοι οι οποίοι όφειλαν να έρθουν στα όργανα και να τα πουν», σχολίασε περαιτέρω.

Ειδική αναφορά έκανε στον Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας πως δεν κατανόησε βρέθηκε να γράφει χωρίς να έρθει στα όργανα να τα πει.

Γιατί δεν τον θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη; «Γιατί έχασαν κάτι που θεωρούσαν ως ιδιοκτησία τους.

Ερωτηθείς επίσης αν είναι αριστερός ο Κασσαλάκης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε όσο είναι ο ίδιος.

Γνωστοποίησε πως ο ίδιος πήγε στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη. Χαρακτήρισε λάθος του Στέφανου Κασσελάκη εναντίον του Κώστα Σημίτη.

Απαντώντας στην ερώτηση πως αν εννοεί τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Όλοι μπορούν να κάνουν στην πορεία ένα λάθος. Δεν είναι αδύνατο».