ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό Newsbomb: Δεν έχει συναινέσει ο ΓΑΠ για την παρουσία Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση

Αποκλειστικό Newsbomb: Δεν έχει συναινέσει ο ΓΑΠ για την παρουσία Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση
Φωτ.: Eurokinissi

«Άναψε φωτιές» η συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη σε πολιτική εκδήλωση την επόμενη Τρίτη

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση της «Εφημερίδας των Συντακτών» όπου θα δώσουν το παρών και οι Διονύσης Τεμπονέρας και Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου διοργανώνεται στο θέατρο «Άλφα», επί της οδού Πατησίων, μια συζήτηση τριών πολιτικών στελεχών και τίτλο, «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων». Θα μιλήσουν ο Διονύσης Τεμπονέρας (ΣΥΡΙΖΑ), ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) και η Έφη Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά).

Σε Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί αναστάτωση με το....πάνελ.

Δεν έχει συναινέσει ο Γιώργος Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αναφέρεται πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι καλές και τυπικές.

Ωστόσο οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει συνομιλήσει με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και επομένως δεν έχει συναινέσει.

Να σημειωθεί πως ο Μανώλης Χριστοδουλάκης έχει δημιουργήσει εντός του ΠΑΣΟΚ μια δική του ομάδα κα έχει απογαλακτιστεί πλήρως από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου.

Η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη

Όπως δήλωσε στο MEGA το πρωί της Τετάρτης ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, δεν υπήρξε ενημέρωση στο κόμμα για τη συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση. «Δεν υπήρχε ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωσε, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά

Νίκος Παππάς: Αιχμές κατά της κοινής εμφάνισης Τεμπονέρα με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

Σαφέστατες αιχμές στην πρωτοβουλία του Διονύση Τεμπονέρα να εμφανιστεί σε εκδήλωση με τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη, άφησε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ACTION 24.

Το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς αν θα πάει στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος;», απάντησε: «Μάλλον θα είμαι στο εξωτερικό. Αλλά δεν θα πήγαινα».

Επίσης, έσπευσε να προσθέσει δηκτικά πως ο διάλογος πρέπει να γίνει συγκροτημένα από τα κόμματα και υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να είναι κάτι που αφορά υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές».