ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: «Προβληματική» η συμμετοχή Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με Τεμπονέρα και Αχτσιόγλου

Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: «Προβληματική» η συμμετοχή Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με Τεμπονέρα και Αχτσιόγλου

Δυσφορία του ΠΑΣΟΚ για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη. 

Την έντονη δυσφορία της Χαριλάου Τρικούπη για τη συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση μαζί με τους Διονύση Τεμπονρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων», εξέφρασε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στο MEGA. Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος, δεν υπήρξε ενημέρωση στο κόμμα για τη συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση. «Δεν υπήρχε ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωσε, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ. Η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη» τόνισε.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα στην εκδήλωση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος ανέφερε σχετικά:

«Δεν είναι στιγμή για τέτοιου είδους ζυμώσεις, έχουμε μπροστά μας τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συζητήσεις, μολονότι ο τίτλος της εκδήλωσης ετεροπροσδιορίζει λίγο τα πρόσωπα και θεωρώ ότι λίγο βιάζονται και θα καούν».

Νίκος Παππάς: Αιχμές κατά της κοινής εμφάνισης Τεμπονέρα με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

Σαφέστατες αιχμές στην πρωτοβουλία του Διονύση Τεμπονέρα να εμφανιστεί σε εκδήλωση με τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη, άφησε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ACTION 24 με τους Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθυνού.

Το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς αν θα πάει στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος;», απάντησε: «Μάλλον θα είμαι στο εξωτερικό. Αλλά δεν θα πήγαινα».

Επίσης, έσπευσε να προσθέσει δηκτικά πως ο διάλογος πρέπει να γίνει συγκροτημένα από τα κόμματα και υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να είναι κάτι που αφορά υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές».