ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει ο κ. Βλάχος, μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα»

Γεωργιάδης: «Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει ο κ. Βλάχος, μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα»

Ο υπουργός Υγείας έδωσε την εξήγησή του για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του ηθοποιού

Την απόφασή του να τοποθετηθεί επί του θέματος που έχει ανακύψει με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο, αλλά να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη αιτιολόγησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι εν ενεργεία πολιτικός και εμείς εξ ορισμού δεχόμαστε πιο σκληρή κριτική, εγώ το αντιλαμβάνομαι και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που είπε ο κ. Βλάχος υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει, δεν μπορεί να θέλει να μας σκοτώσουν. Δεν είναι χιούμορ, ούτε να το λες αυτό. Νομίζω ότι με μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο υπουργος Υγείας, αναφορικά με το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ερωτηθείς, δε, αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι στοχοποίηση αν ένα πρότυπο της νεολαίας λέει τέτοια πράγματα στην εποχή του διαδικτύου;».

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση πως «δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».