ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Αναμένω να τηρηθούν οι δεσμεύσεις Κασσελάκη - Πιθανό το ενδεχόμενο για Κεντρική Επιτροπή

Παππάς: Αναμένω να τηρηθούν οι δεσμεύσεις Κασσελάκη - Πιθανό το ενδεχόμενο για Κεντρική Επιτροπή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε στο δελτίο του Kontra News για όλες τις πολιτικές εξελίξεις και το παρασκήνιο στα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση έπειτα και από τη σημερινή άγονη Πολιτική Γραμματεία που συνεκλήθει εκτάκτως λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε το ερωτηματολόγιο που έθεσε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη του κόμματος.

«Υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις αλλά πάντα η διαδικασία αυτή στα κόμματα μπορεί να αποβεί δημιουργική. Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας πρέπει να ρωτούνται με τρόπο οργανωμένο. Ο Πρόεδρος του κόμματος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όχι τον μοναδικό», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

«Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα είναι παρών στην αυριανή συνεδρίαση (20/02). Για κανένα μέλος δεν υπάρχει απαγορευμένη άποψη, πόσω μάλλον για εκείνον, ο οποίος είναι εκλεγμένος. Αν θέλει να προτείνει κάτι ριζικά δραματικό, είμαστε εδώ για να το ακούσουμε και νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον της Πολιτικής Γραμματείας και του συνεδρίου.

Με αυτόν τον οργανωμένο τρόπο θα έπρεπε να ζητηθεί η άποψη των μελών. Αυτό σημαίνει κόμμα των μελών. Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να εφαρμόζουμε με ουσιαστικό τρόπο το καταστατικό», επεσήμανε ακόμη ο κ. Παππάς.

Σχετικές ειδήσεις