ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία για Κασσελάκη: Είμαι στη δύσκολη θέση επειδή τον στήριξα

Παύλος Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία για Κασσελάκη: Είμαι στη δύσκολη θέση επειδή τον στήριξα

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Παύλος Πολάκης

Μπουρλότο έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Ακόμη και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση στη συνεδρίαση, φέρεται να είπε στα υπόλοιπα μέλη του κομματικού οργάνου πως βρίσκεται στις δύσκολη θέση απέναντί τους διότι στις διαδικασίες του καλοκαιριού στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η επιστολή επιστρέφεται» φέρεται να ήταν μια από τις πρώτες κουβέντες της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία τάχθηκε υπέρ της πρότασης για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, μαζί με τους Αλέκο Φλαμπουράρη και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δεν ήταν, πάντως, λίγα τα στελέχη που υποστήριξαν πως «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με κομμένη την ανάσα» στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές, ενώ «από χίλια κύματα» πέρασε σύμφωνα με στελέχη και το τελικό κείμενο που εξεδόθη ως απάντηση στην Πολιτική Γραμματεία.

Στην τουλάχιστον εξάωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκαν όλα επί τάπητος, ακόμη και το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά του προέδρου σε έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.