ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ραγκούσης: Πρόβλημα οι συνεντεύξεις για τα εσωκομματικά όπως αυτή του Στέφανου Κασσελάκη

Γιάννης Ραγκούσης: Πρόβλημα οι συνεντεύξεις για τα εσωκομματικά όπως αυτή του Στέφανου Κασσελάκη
Intime News

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος χαρακτήρισε όλα αυτά που έγιναν στο συνέδριο ως «οικογενειακό διπλό στο οποίο δεν έχει σημασία ποιος κέρδισε αλλά σημασία έχει το τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι θα είναι πρόβλημα αν συνεχιστούν οι συνεντεύξεις για εσσωκοματικά ζητήματα όπως αυτή που έδωσε χθες, Δευτέρα, στην ΕΡΤ ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει νικητής στη διαδικασία. Εάν εμείς πολύ σύντομα δεν σας οδηγήσουμε να μας προσκαλείτε σε συνεντεύξεις περιλαμβανομένου του κ. Κασσελάκη γιατί και χθες για τα εσωκομματικά μίλησε στην ΕΡΤ, για να συζητάμε την πολιτική επικαιρότητα και τις προτάσεις μας, θα συνεχιστεί ένα πρόβλημα που δεν θα μας βοηθήσει στις ευρωεκλογές» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Ραγκούσης.

Όπως σημείωσε «ο κ. Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μια πλήρη θητεία. Να πάνε όλα καλά στις ευρωεκλογές και αυτό το πράγμα να μας δώσει τη δυνατότητα για τα επόμενα βήματα».

Τι είπε ο Γιάννης Ραγκούσης για τον Αλέξη Τσίπρα

Αναφερόμενος στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «το θέμα το είχε ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι «δεν είπαμε ούτε ότι είναι υπο επιτροπεία, ούτε ότι είναι υπό προθεσμία ο κ. Κασσελάκης».

«Αν η ΝΔ χάσει 15 μονάδες στις ευρωεκλογές θα το αγνοήσει; Αν το ΠΑΣΟΚ δεν έρθει δεύτερο θα το αγνοήσει; Εμείς γιατί να αγνοήσουμε το αποτέλεσμα; Αυτό αποκλείσαμε με την απόφαση του συνεδρίου» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.