ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου και του συνεδρίου»

Νίκος Παππάς: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου και του συνεδρίου»

«Πάμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στη “μάχη” των ευρωεκλογών, μπορούμε να έχουμε καλύτερη επίδοση από το 17%», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

«Βέλη» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εθνική τραγωδία των Τεμπών. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη στήριξη κόσμου και συνεδρίου στο πρόσωπο του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, εν όψει συνέχειας, ενώ, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει καλύτερη επίδοση από τον πήχυ του 17% στις επερχόμενες ευρωεκλογές (09 Ιουνίου).

«Το “κύμα” αξίωσης για την αλήθεια δεν σταματάται, πλέον. Θέλω να καλέσω και τον κ. Τριαντόπουλο και τον κ. Αγοραστό να πουν την πλήρη αλήθεια και για τους ίδιους, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Το γεγονός ότι οι κυβερνητικοί σιώπησαν στην εξεταστική επιτροπή, αποδεικνύει στον κόσμο τι πραγματικά έχει συμβεί», υπογράμμισε αρχικά ο κ. Παππάς για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Στον β’ γύρο, έκανα μία πολιτική συμφωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη, η οποία έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου και του συνεδρίου.

Με τον Αλέξη Τσίπρα, έχουμε συμπορευθεί πάρα πολλά χρόνια. Αποτελεί ένα στέλεχος που δεν έχει γράψει σελίδες ιστορίας μονάχα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πολιτική σκηνή της χώρας. Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά νομίζω πως έγινε η ενδεδειγμένη επιλογή (σ.σ. να αποφευχθούν την τελευταία στιγμή οι εσωκομματικές κάλπες για εκλογή νέου Προέδρου)», προσέθεσε εν συνεχεία.

«Ο κ. Τεμπονέρας επέλεξε να μην κατέβει για Πρόεδρος, με γνώμονα το κοινό καλό. Αντίπαλος για εμάς είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Πάμε στη “μάχη” των ευρωεκλογών για τη μεγάλη ανατροπή. Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη επίδοση από το 17%, νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ολοκλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

Σχετικές ειδήσεις