ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης σε Κασσελάκη: «Αν νομίζει ότι μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί, είναι βαθιά γελασμένος»

Μαρινάκης σε Κασσελάκη: «Αν νομίζει ότι μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί, είναι βαθιά γελασμένος»
INTIME.

Νέες «βολές» του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος φωνάζει; Ποιος καταγγέλλει; Καταγγέλλει αυτός ο οποίος έχει δώσει γύρω στις δέκα διαφορετικές απαντήσεις για αυτά τα οποία οφείλει εκ της ιδιότητας του να απαντήσει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη χθεσινή του (13/03) συνέντευξη στο MEGA.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτά τα οποία καταθέτει, όπως και όλοι υπόλοιποι όλα αυτά τα χρόνια, ελέγχονται από την αρμόδια Επιτροπή πόθεν έσχες και δεν έχει ειπωθεί ή βρεθεί το παραμικρό. Άρα, αυτά τα οποία λέει ο κ. Κασσελάκης και υπονοεί είναι συκοφαντικά. Πάμε τώρα και στο θέμα των σαράντα σπιτιών.

Είπε κάτι το οποίο είναι ένα χυδαίο ψέμα. Δεν υπάρχει ο αριθμός 40. Δεν υπάρχει ούτε καν το 1/10 του 40, το τέσσερα στα σπίτια. Μπέρδεψε, προφανώς, κάποιες εγγραφές που έχουν να κάνουν με κάποιες αγροτικές εκτάσεις, με σπίτια. Δεν το έκανε προφανώς άθελά του, δεν το έκανε εξ αμελείας, το έκανε γιατί πολύ απλά αυτό επιτάσσει η ρητορική του πολακισμού και συκοφάντησε τον Πρωθυπουργό.

Μάλιστα είπε και άλλη μία συκοφαντία ο κ. Κασσελάκης. Προφανώς μπέρδεψε τον ενέργεια Πρωθυπουργό με τον πρώην Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη “ανεπάγγελτο”. Ενώ γνωρίζει ότι έχει δουλέψει 10 χρόνια πριν μπει στην πολιτική, με όλα αυτά να είναι ειπωμένα και κατατεθειμένα. Αν νομίζει λοιπόν ότι ήρθε κύριος Κασσελάκης και μπορεί να υβρίζει, να συκοφαντεί, να λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο είναι βαθιά γελασμένος. Εμείς θα απαντάμε με στοιχεία», προσέθεσε για την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στο πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και τον ισχυρισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει 40 σπίτια.

«Καμιά φορά η άγνοια στοιχειωδών ζητημάτων της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, την οποία τη βλέπουμε σε κάθε συνέντευξη του κ. Κασσελάκη, μπορεί έναν πολιτικό να τον κάνει συμπαθή. Ότι “εντάξει, κάποια στιγμή θα τα μάθει. Στην Αμερική ήταν”. Λες και αυτοί που είναι στην Αμερική δεν έχουν διαβάσει– δεν ξέρουν. Ίσα–ίσα πολλές φορές έχουν δώσει και το παράδειγμα οι Έλληνες του εξωτερικού.

Όταν η άγνοια συνδυάζεται με αλαζονεία και αμετροέπεια, την οποία την είδαμε και μέσω του εκνευρισμού του χθες, αυτός είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Όταν σε αυτά προστίθενται και η συκοφαντική διάθεση και οι συκοφαντικές αναφορές τότε αυτό –με συγχωρείτε– αλλά δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», σημείωσε ακόμη ο κ. Μαρινάκης.

Σχετικές ειδήσεις