ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέμπη: Άγρια κόντρα Πλεύρη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – «Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε»

Τέμπη: Άγρια κόντρα Πλεύρη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – «Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε»

«Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε, είστε υπαίτιοι όλοι», ανέφερε σε νέα παρέμβαση η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη σημερινή (20/03) συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν μετά την ομιλία του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, όταν έλαβε τον λόγο ο Θάνος Πλεύρης και καταλόγισε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως διακόπτει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

«Πρέπει επιτέλους να μάθει –έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος της Βουλής– ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία. Μπορεί να πάρει τον λόγο και να μιλήσει. Να σταματήσει να διακόπτει τους βουλευτές. Γίνεται ένα κοινοβουλευτικό bullying από την κυρία Κωνσταντοπούλου, ώστε να στοχοποιήσει βουλευτές και να μην τους αφήσει να εκφράσουν τη γνώμη τους», ανέφερε ο κ. Πλεύρης, προκαλώντας την απάντηση της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε, όλοι είστε υπαίτιοι»

«Να ενημερώσω τον κύριο Πλεύρη ότι έχω την κακή συνήθεια να λέω τα ίδια, να μην αγαπάω τις καρέκλες και να τις αφήνω όταν προδίδονται αρχές και αξίες και τέλος, να θυμάμαι.

Κάθε φορά που θα επιχειρείτε την παραποίηση της αλήθειας, τη συγκάλυψη, την υπόθαλψη των ενόχων και την παροχή συνδρομής στους υπαιτίους, θα με βρίσκετε απέναντι.

Αν ήμουν μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή, θα ήταν μία άλλη διαδικασία. Κάθε φορά που θα λέτε ψέματα, θα είμαι εκεί. Σκοτώσατε 57 ανθρώπους και θέλετε να καλύψετε τα ίχνη σας. Είστε υπαίτιοι και υπόλογοι, για αυτό είστε τόσο λίγοι. Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε», επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις