ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φόρτωμας για Τέμπη: Προφανώς θα είχα παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία στη θέση Καραμανλή

Φόρτωμας για Τέμπη: Προφανώς θα είχα παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία στη θέση Καραμανλή

Βαραίνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας το κλίμα για τον πρώην υπουργό Μεταφορών για την τραγωδία των Τεμπών

Μετά τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Κτιστάκη και Γιώργο Σταμάτη, και ο Φίλιππος Φόρτωμας έλαβε αποστάσεις από τη στάση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Μιλώντας στο Blue Sky, ο κ. Φόρτωμας είπε πως προφανώς θα είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία στη θέση του Κώστα Καραμανλή.

Ο Γιώργος Σταμάτης είχε σημειώσει νωρίτερα πως εάν εκείνος βρισκόταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, «δεν θα άντεχε».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σταμάτης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν εκείνος θα είχε παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας, υποστήριξε πως «εάν ήμουν στη θέση του Καραμανλή, μπορεί να αυτοκτονούσα».

«Σας το λέω και εγώ, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω, δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς, γιατί έτσι…», επανέλαβε ο κ. Σταμάτης, μιλώντας απόψε (21/03) στον Attica.

«Δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας», επεσήμανε εν συνεχεία, ενώ, προσέθεσε πως «απλώς νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία», σχολίασε ο κ. Σταμάτης.

Στο ίδιο πνεύμα, ο Λευτέρης Κτιστάκης, μιλώντας στο Attica, δήλωσε πως ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία αν ήταν στη θέση του Καραμανλή.