ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν προκύπτει ζήτημα με τον κ. Καραμανλή», αναφέρουν πηγές του Μαξίμου

«Δεν προκύπτει ζήτημα με τον κ. Καραμανλή», αναφέρουν πηγές του Μαξίμου

«Η κυβέρνηση δεν αλλάζει στάση αναφορικά με το ζήτημα του Κώστα Αχ. Καραμανλή» για το δυστύχημα των Τεμπών, τονίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Στον απόηχο των αντιδράσεων εντός της Νέας Δημοκρατίας μετά τις τοποθετήσεις στελεχών για τις ευθύνες του Κώστα Αχ. Καραμανλή αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών, κυβερνητικές πηγές σχολίασαν πως «η κυβέρνηση δεν αλλάζει στάση αναφορικά με το ζήτημα» του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

«Δεν φαίνεται να αλλάξει κάτι στη στάση της κυβέρνησης. Ό,τι ήταν να γίνει, έχει γίνει. Η λογική ότι για το δυστύχημα φταίει η μη εκτέλεση της Σύμβασης 717 είναι λανθασμένη. Η μόνη υπεύθυνη για να δώσει απαντήσεις, είναι η Δικαιοσύνη. Το θέμα του μπαζώματος είναι το μεγαλύτερο fake news.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κατέθεσαν αίτημα προανακριτικής, που να αποδίδουν συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα –με βάση τον Ποινικό Κώδικα– σε κάποιον από τους Υπουργούς», επεσήμανε ακόμη ανώτερη κυβερνητική πηγή.

Κατ’ οίκον περιορισμός για τον προϊστάμενο κυκλοφορίας της επιθεώρησης Λάρισας

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τίθεται ο προϊστάμενος κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Λάρισας του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, έπειτα από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας να άρει το μέτρο της προσωρινής κράτησης.

Η απόφαση έχει ισχύ μετά την καταβολή εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ, ενώ, ισχύει και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις