ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aρένα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου: «Άντε γ@@@σου μ@@@κα, νούμερο, βλ@κα»

v

Δημοτική σύμβουλος εξύβρισε συνάδελφό της

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου τα όσα ακούστηκαν από την σύμβουλο της παράταξης του Νίκου Παπαπέτρου, Φωτεινή Κοκκινάκη, εναντίον του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολου Ριζόπουλου προκαλούν σοκ.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η παράταξη Παπαπέτρου, η οποία ζητούσε έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθεί το επίπεδο της Δημοκρατίας στην πόλη και οι ακρότητες και η βιαιοπραγία από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Ζαχείλα, βρίσκεται εκτεθειμένη, μετά την συμπεριφορά της δημοτικής συμβούλου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, ο κ. Ριζόπουλος, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” είπε: “έλεος κι από εμάς, έχετε ευθύνη όλοι που έχετε μπαχαλέψει αυτό το δημοτικό συμβούλιο”.

Αμέσως μετά ακολούθησαν ύβρεις εναντίον του από την δημοτική σύμβουλο της “Συμμαχίας για τον Βόλο

«Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας»

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.