ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια του Α. Τσίπρα στον Ούγκο Τσάβες

Τα συγχαρητήρια του Α. Τσίπρα στον Ούγκο Τσάβες

Συγχαρητήριο μήνυμα στο νικητή των εκλογών στη Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβες έστειλε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Η ελπίδα νίκησε το φόβο», τόνισε ο κ., Τσίπρας κάνοντας λόγο για καθαρή και αναμφισβήτητη νίκη του λαού.

«Η αξιοπρέπεια, η αντίσταση στο νεοφιλελευθερισμό και τον ιμπεριαλισμό, η ενότητα του λαού και η πολιτική βούληση του Ενοποιημένου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας για την συνέχιση των βαθιών αλλαγών σε όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής προς όφελος των εργαζομένων, των γυναικών , της νεολαίας , των ταπεινών και των φτωχών νίκησε το φόβο, την κοινωνική οπισθοδρόμηση και τα ξένα συμφέροντα», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρά την μιντιακή εκστρατεία , την ψυχολογική τρομοκρατία των ισχυρών ΜΜΕ μέσα και έξω από τη χώρα σου, η καθαρή νίκη του λαού είναι αδιαμφισβήτητη» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στον Ούγκο Τσάβες ότι μπορεί να στηρίζεται στην αλληλεγγύη του ελληνικού λαού.

«Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ εκφράζω τις πιο θερμές και επαναστατικές ευχές στη συνέχιση του δύσκολου έργου σου, που μπορεί να προσμετρά τη στήριξη και την αλληλεγγύη του λαού μας για έναν ειρηνικό κόσμο κοινωνικής δικαιοσύνης, δημοκρατίας και σοσιαλισμού στον 21. αιώνα που διανύουμε».