Βίντεο: Δείτε την τούμπα του υπουργού Τσαυτάρη στη Βουλή

Βίντεο: Δείτε την τούμπα του υπουργού Τσαυτάρη στη Βουλή

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι τον πήρε ο ύπνος.

Την στιγμή που βρισκόταν στο βήμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και απηύθυνε ερώτηση προς τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Τσιάρα ακούστηκε ένας θόρυβος. Όλοι έστρεψαν το βλέμμα προς τα υπουργικά έδρανα και είδαν τον κ. Τσαυτάρη πεσμένο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχολίασε: "Καταρρέει η κυβέρνηση σας μάλλον". Μετά όμως ρώτησε προσπαθώντας να μην γελάσει: "Είναι καλά;".

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται ότι προσπάθησε να μετακινήσει την καρέκλα στην οποία καθόταν όμως δεν είχε δει ότι βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. 

Αρκετή ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ο υπουργός κοιμήθηκε...

Όλη η ανακοίνωση:

"Τον πήρ' ο ύπνος κι έγειρε... Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός της συγκυβέρνησης Τσαυταρής. Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή."

Ο υπουργός πάντως δεν τραυματίστηκε, δεν χρειάστηκε να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα πήρε κανονικά το λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Video 1

Βίντεο: Δείτε την τούμπα του υπουργού Τσαυτάρη στη Βουλή