«Ενημερώνουμε τον Κεδίκογλου πως Πρόεδρος της Βραζιλίας είναι γυναίκα»

«Ενημερώνουμε τον Κεδίκογλου πως Πρόεδρος της Βραζιλίας είναι γυναίκα»

«Είναι προφανές ότι για άλλη μία φορά η κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάνει πως δεν καταλαβαίνει», αναφέρει στην απάντησή του στον κ. Σίμο Κεδίκογλου ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Οι επαφές της αντιπροσωπείας μας και του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αποσκοπούν στη χάραξη μιας ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής που θα πρέπει να έχει η χώρα μας, καθώς και στην προσπάθεια να βρεθούν σύμμαχοι για τον ελληνικό λαό, ώστε να ξεπεράσει την κρίση με πολιτικές ανάπτυξης, συνοχής και αναδιανομής και που σαφώς βρίσκονται στον αντίποδα της καταστροφικής πολιτικής της ακραίας λιτότητας που ασκείται στη χώρα μας, από τους προσδεδεμένους στο άρμα της κ. Μέρκελ κυβερνητικούς εταίρους.

Όσο για τον ίδιο τον κ. Κεδίκογλου, τον ενημερώνουμε ότι το ανώτερο αξίωμα στη Βραζιλία, αυτό του Προέδρου, το κατέχει γυναίκα, η κ. Ρούσεφ, και όχι άντρας όπως γράφει στην ανακοίνωσή του. Πολλαπλά εκτεθειμένος και αδιάβαστος για πολλοστή φορά. Είναι σίγουρο πια ότι ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει».

Διαβάστε επίσης:

«Βγήκε στο εξωτερικό για μας υπονομεύσει στον …Βραζιλιάνο Πρόεδρο»!

ΣΥΡΙΖΑ:Η Βραζιλία θα ζητήσει στο ΔΝΤ γενναία διαγραφή του ελλ. χρέους!