ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε live την Εθνική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ

Δείτε live την Εθνική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ

Παρακολουθήστε απευθείας από το newsbomb.gr την πρώτη Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος του Πάνου Καμμένου

Η πρώτη εθνική συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος.

Στη διάρκεια της συνδιάσκεψης, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την Τρίτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς θα κάνει την εισήγηση «για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης».

Παρακολουθήστε live:

Λεπτό προς λεπτό

16:03 Μην πολεμάμε με παλιά μέσα, μας έριξαν τόνους λάσπης είπαν, απίστευτα πράγματα προσπάθησαν να μας αποκλείσουν από όλα τα μέσα, δεν κατέφεραν τίποτα και τώρα έρχονται γονυπετής και ζητάνε συγνώμη για να μην δικαστούν. Τους απαντάμε μην προσπαθείτε άδικα γιατί αυτό το κίνημα είναι λαϊκό κίνημα. Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες,

16:00 Προϋπόθεση και κόκκινη γραμμή στο κάλεσμά μας είναι ο σεβασμός στα εθνικά μας δίκαια, στο όνομα της Μακεδονίας.

15:58 Με αυτό το συνέδριο θα μετατραπούμε σε πρώτο δημοκρατικό κίνημα σε όλη την Ελλάδα

15:57 Ξέρουν καλά ότι καμιά Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα χαράτσια και τους φόρους για να δημεύσουν την δημόσια περιουσία.

15:55 Το Σύνταγμα της χώρας έχει καταργηθεί και τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται.

15:54 Το δεύτερο στοίχημα είναι να μετατρέψουμε την εθνική αντιπρόταση σε εθνική πρόταση και να δώσουμε τη λύση στον ελληνικό λαό, μια λύση εθνική και όχι μνημονιακή.

15:52 Ή υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο ήταν καθοριστικής Σημασίας γεγονός. Το οικονομικό μεταπολιτευτικό μοντέλο απέτυχε. Υπήρχε και υπάρχει ανάγκη για μεγάλες αλλαγές, αλλά αυτές τις αλλαγές δεν θα μας τις επιβάλλουν οι τοκογλύφοι.

Χρησιμοποίησαν σαν μέσο τον έλεγχο του χρέους για να υποτάξουν τον λαό μας. Ζητάμε ενδελεχή έρευνα ώστε να στείλει τους υπεύθυνους εκεί που πάνε οι προδότες.

15:45 Την ένανρξη της πρώτης εθνικής συνδιάσκεψης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύρηξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως ήρθε η ώρα να ενωθούν οι Έλλήνες και μαζί να ανατρέψουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

15:50 Π.Καμμένος: "Υπάρχει ανάγκη για μεγάλες αλλαγές αλλά δεν θα τις επιβάλλουν οι τοκογλύφοι, αλλά οι Έλληνες στη δική μας Πατρίδα"!