ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυο επιχειρηματίες στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ

Δυο επιχειρηματίες στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ

Δύο Έλληνες επιχειρηματίες θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στις 29 και 30 Ιανουαρίου στο Κατάρ.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Hamad Bin Khalifa Al Thani, όσο και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Αραβικού κράτους.

Η αποστολή θα πλαισιωθεί πολιτικά από τους υπουργούς Κ. Χατζηδάκη, Ν. Μηταράκη, Π. Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Ενέργειας Α. Παπαγεωργίου.

Επιχειρηματικά, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης, ο επιχειρηματίας Αγγελόπουλος και κάποιοι άλλοι οικονομικοί παράγοντες, χωρίς όμως να έχει διευκρινισθεί επίσημα η ατζέντα συζητήσεων και ο τρόπος επιλογής τους.

Για το πολιτικό σκέλος βεβαίως, αυτό είναι ξεκάθαρο αφού οι ιδιωτικοποιήσεις έρχονται πρώτες στα θέματα που θα συζητηθούν.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, αναφέρουν ότι ύστερα από την έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, γίνονται δεύτερες σκέψεις ώστε η αποστολή να συνοδεύεται με εκπροσώπηση όλων των μεγάλων επιχειρηματικών κλάδων, αλλά και με περισσότερες παρουσίες σε συγκεκριμένους από αυτούς τους κλάδους!