ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νεολαία των ΑΝ.ΕΛ. δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια

Η νεολαία των ΑΝ.ΕΛ. δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη από μια σειρά δράσεων που ξεκίνησαν στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μέλη του τομέα εθελοντισμού της Νεολαίας, υπό την ευθύνη της Ευδοκίας Παπαγγέλου, βρέθηκαν έξω από το μετρό των Σεπολίων στην Αθήνα το Σάββατο 26/01/2013, προσκαλώντας τον κόσμο να συμβάλλει στην στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

Συγκινητικότατη η προσφορά, ακόμα και η ελάχιστη, από ανθρώπους που είναι και οι ίδιοι άνεργοι με ανήλικα παιδιά. Η λύση στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών πρέπει να είναι πολιτική, αλλά ο κόσμος σήμερα δυσκολεύεται ακόμα και να επιβιώσει, αφού οι έξωθεν επιβαλλόμενες και έσωθεν αγόγγυστα υιοθετούμενες μνημονιακές πολιτικές τους έχουν στερήσει την ίδια τους την αξιοπρέπεια. Η στήριξη αυτών των ανθρώπων, λοιπόν, οφείλει να γίνεται τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και με άμεσο, έμπρακτο τρόπο. Εμείς οι νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απαντάμε με ένα ηχηρό όχι σε όσους επιδιώκουν τη συρρίκνωση του πληθυσμού της πατρίδας μας.

Το αποτέλεσμα της δράσης ήταν να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης που ενισχύουν τον όγκο των αγαθών που ήδη έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του Κινήματος, Λ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2, από μέλη τόσο της Νεολαίας και όσο και του Κινήματος. Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνεχίζει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και παιχνιδιών για τις πολύτεκνες οικογένειες (με την αρωγή του ΕΟΠΑ), με παρουσία στον δρόμο, σε κάθε δήμο της Αττικής και επεκτείνοντας αντίστοιχες δράσεις σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

Την στήριξή τους έδειξαν με την φυσική τους παρουσία, αλλά και εμπράκτως, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Έλενα Κουντουρά και κ. Βασίλης Καπερνάρος.

Μαζί σε όλη την προσπάθεια η πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου.