ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σηκώνει το γάντι ο Σαμαράς

Σηκώνει το γάντι ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει ο ίδιος στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για το φόρο ακινήτων

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιτελείο του πρωθυπουργού έχει αποφασίσει να σηκώσει το γάντι απέναντι στις διαρκείς κοινοβουλευτικές προκλήσεις του Α. Τσίπρα.

Έτσι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από ανώτατη κυβερνητική πηγή, το επιτελείο του πρωθυπουργού, παρόντος του ιδίου αποφάσισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα απαντήσει ο ίδιος στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για το φόρο ακινήτων.

Θεωρούν ότι το καλό κλίμα των δημοσκοπήσεων διαμορφώνει ένα θετικό έδαφος πάνω στο οποίο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να χτίσει μια ηχηρή κοινοβουλευτική παρέμβαση η οποία θα κουμπώσει και το κλίμα προβαδίσματος της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές θα είναι όπως λένε και μια «ευκαιρία» για τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα φαινόμενα της βίας αλλά και στις ακραίες τοποθετήσεις βουλευτών του κόμματός του.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος στα παραπάνω ζητήματα και θεωρούν ότι η κατάθεση ερώτησης θα γυρίσει ως «μπούμερανγκ» εναντίον του κ. Τσίπρα. Θα βρεθεί λένε, «από ερωτών ερωτώμενος».

Επιλέγουν δε να μην αφήσουν το Γιάννη Στουρνάρα να απαντήσει για να μην θεωρηθεί ότι τον αφήνουν εκτεθειμένο απέναντι στις τελευταίες επιθέσεις που δέχτηκε σε σχέση με το φλέγον ζήτημα του φόρου ακινήτων, στο οποίο επικεντρώνεται και η ερώτηση του κ. Τσιπρα.

Εν' ολίγοις προβλέπεται μια πολύ ενδιαφέρουσα «ώρα του πρωθυπουργού» αυτή την Παρασκευή.