ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Αφετηρία ανασυγκρότησης το συνέδριο

Φ. Γεννηματά: Αφετηρία ανασυγκρότησης το συνέδριο

Αφετηρία για να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης χαρακτήρισε το συνέδριο Του ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά.

«Υπάρχουν περιθώρια να κάνουμε αλλαγές στο εσωτερικό μας, που θα βελτιώσουν τα πράγματα αισθητά», δήλωσε η κ. Γεννηματά μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές και για όσους όπως είπε «χωρίς εναλλακτική πρόταση όσοι σηκώνουν τη σημαία της αντιμνημονιακής πολιτικής».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες στον ελληνικό λαό άμεσα μέτρα ανακούφισης, γι' αυτό όπως είπε διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ να γίνει αποδεκτή η πρότασή του για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Πιέζουμε και διεκδικούμε χωρίς να κινδυνεύει η χώρα να ξαναβρεθεί στο κενό. Αυτό σημαίνει, ότι και οι εταίροι μας στην κυβέρνηση θα πρέπει να κατανοήσουν τη δική τους ευθύνη διατήρησης αυτής της κυβέρνησης και να αφουγκραστούν τις ανάγκες της κοινωνίας».