ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Υφυπ. Εθνικής Άμυνας Δ. Ελευσινιώτη για την 25η Μαρτίου

Δήλωση Υφυπ. Εθνικής Άμυνας Δ. Ελευσινιώτη για την 25η Μαρτίου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης παρέστη σήμερα, ως εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, στη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου της πόλεως του Βόλου, στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης, καθώς και στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έλαβε χώρα στην παραλία της πόλεως, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Μετά το πέρας της παρελάσεως, ο κ. Υφυπουργός προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να βρίσκομαι στην πόλη του Βόλου, όπου παρακολούθησα μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης την παρέλαση για την εθνική μας επέτειο. Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» και θερμά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης, όλων των ηλικιών - από 5 ετών που ήταν ο μικρότερος μέχρι τον μεγαλύτερο ηλικιακά – για την άψογη εμφάνισή τους.

Βλέπεις στα μάτια των νέων το θάρρος και τη θέλησή τους να τιμήσουν τους προγόνους και την ιστορία μας. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς τους, που συμβάλλουν καθοριστικά στην «παίδευσή» τους. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και στο Δήμαρχο της πόλης του Βόλου για την πραγματικά άψογη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων που αφορούν στη σημερινή ημέρα.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω με αφορμή τη σημερινή επέτειο, είναι ότι, πέρα από το να αναλογισθούμε τις ηρωϊκές προσπάθειες των προγόνων μας, οφείλουμε να βρούμε λύσεις για να ξεπεράσουμε τον οικονομικό πόλεμο που εδώ και μερικά χρόνια υφίσταται η χώρα μας. Απαιτείται ομοιογένεια, ομοψυχία και αισιοδοξία για να οδηγήσουμε την Ελλάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει».