ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτσι πήγε να κλείσει την επιχείρησή μου ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Έτσι πήγε να κλείσει την επιχείρησή μου ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πόλεμος ξέσπασε σήμερα μεταξύ του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου κ. Νίκου Ζήγρα και του επιχειρηματία Αστέριου Οικονομίδη, που είχε αναλάβει την ανακαίνιση ακινήτων του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αφορμή της μονομαχίας ήταν η κατάθεση του μάρτυρα Ευάγγελου Κατσάνου μισθωτή του ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας 45, που φέρεται να είχε αγοράσει η TORCASO και πίσω από την οποία βρισκόταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Όπως είπε ο μάρτυρας, η εταιρεία αυτή αγόρασε το ακίνητο και δέχτηκε πιέσεις για να φύγει από το κτίριο που στέγαζε την επιχείρησή του.

«Όλα τα κουτσομπολιά έλεγαν τότε ότι το αγοράζει η οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Μου ζήτησαν να φύγω από το ακίνητο» είπε ο μάρτυρας. «Πρώτη φορά έζησα στη ζωή μου τέτοιο πόλεμο. Μου έστελναν συνεχώς το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό. Μέσα μου σήμερα πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο», είπε ο κ. Κατσάνος.

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ήρθε και τον βρήκε ο Αστέριος Οικονομίδης και του συστήθηκε ως εκπρόσωπος της TORCASO. Ο Οικονομίδης το αρνήθηκε.

«Ο Ζήγρας μου είχε εμφανιστεί ως εκπρόσωπος ξένων εταιριών που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα», είπε ο Αστ. Οικονομίδης. Τότε παρενέβη ο Ζήγρας λέγοντας: «Ο Οικονομίδης ερχόταν στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Γιατί δεν το λέτε; Γιατί δεν λέτε ότι σας πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος»;

«Με τον Τσοχατζοπουλο είχα μόνο δυο επαφές», απάντησε ο κ. Οικονομίδης. «Ο Ζήγρας δεν άφησε να φανεί ότι είναι πίσω του ο Άκης».

«Ψέματα κ. Πρόεδρε», φώναξε ο κ. Ζήγρας. «Ερχόταν στο γραφείο και του άνοιγε τα πλάνα ο Άκης και του έδινε χρήματα. Του έκοβε μια απόδειξη στο όνομα μου για να μην φαίνεται αυτός», είπε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου.