ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» στο Twitter για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Πόλεμος» στο Twitter για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαντόπουλος: Τσίπρα δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις -

Άδωνις: Ε, όχι και 20.000 κόσμο!

Τις εντυπώσεις με μία μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα προσπάθησε να κλέψει ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο η μέτρια προσέλευση του κόσμου αλλά και ο υψηλά τοποθετημένος πήχης έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς να λοιδορήσουν την προσπάθεια της Κουμουνδούρου.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην μπουν στη "μάχη" τα social media, με το twitter να έχει πάρει φωτιά.

Η πρώτη βολή έπεσε με ένα ειρωνικό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίους ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό: "Έχεις τουλάχιστον 20.000 και δεν τους βάζεις να κάθονται ανά ένα μέτρο και να κρατούν τέσσερις σημαίες. Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις".

Απάντηση στο νεαρό βουλευτή έδωσε, (ποιος, άλλος;) ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε περιπαικτικό τόνο έγραψε: "Ε, όχι και 20.000. Αλλά και έτσι, εσείς περιμένατε όλο το λαό...όχι,ε; Αχ, θα στεναχωρηθεί και ο κ. Παπαδημούλης που περίμενε χαμό".

Το πινγκ-πονγκ δηλώσεων πάντως δεν έμεινε εκεί, με τον Β. Διαμαντόπουλο να σηκώνει το γάντι και να απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη πως "εσείς να συγκεντρώσετε 20.000 αποκλείεται. Βία 2.000, 2000 ΔΑΠίτες και τα ΜΑΤ να σας προσέχουν".

Στο παιχνίδι του twitter πάντως μπήκε και η Ρένα Δούρου, η οποία σε tweet της ανέφερε πως "Σύμφωνα με τα νούμερα που δίνονται και ακούγονται για τη χθεσινή συγκέντρωση πρέπει να ήμασταν ο Τσίπρας και οι 300 της Κεντρικής Επιτροπής". Και το παιχνίδι εντυπώσεων, καλά κρατεί...