ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιατρίδη: Πόσο πια προσκυνημένοι;

Ιατρίδη: Πόσο πια προσκυνημένοι;

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Μίκα Ιατρίδη για την οριστική κατάργηση των ΔΥΟ Καλύμνου και Καρπάθου.

Από την Κάλυμνο στην οποία βρίσκεται στα πλαίσια των επισκέψεων της στα Δωδεκάνησα, η βουλευτής είπε: «Πόσο πια προσκυνημένοι στους δανειστές είναι οι κυβερνώντες; Πόσα ακόμα ψέματα θα πουν και πόσες συσκέψεις θα κάνουν για να καταλήξουν, τελικά, στα αρχικά τους σχέδια; Ακόμα και ο πιο φανατισμένος κομματικός εγκάθετος, αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση έχει ως πραγματικό στόχο την εγκατάλειψη των νησιών μας από τους κατοίκους τους.

Είναι δεδομένο ότι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις... προτάσεις και τις παρεμβάσεις των κυβερνητικών βουλευτών στο νομό μας, γιατί ξέρουν ότι στη Βουλή θα ψηφίσουν πειθήνια αυτά που τους ζητάνε. Για να μην... πέσει η κυβέρνηση.

Πέφτει όμως το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών. Πέφτει η ποιότητα της ζωής τους. Πέφτει η δυνατότητά τους να έχουν τις υπηρεσίες που πρέπει, όταν πρέπει. Είναι προφανές ότι οι προσκυνημένοι στο Μνημόνιο απεχθάνονται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι διάσπαρτη από νησάκια γεμάτα ζωή και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη ζωή θέλουν να την καταστρέψουν. Δεν θα τους περάσει».