ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν εκτέλεση εν ψυχρώ!

Παυλόπουλος: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν εκτέλεση εν ψυχρώ!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.

«Ναι με φοβίζουν οι επόμενες μέρες. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσω να το κρύψω. Ζούμε σε μια φάση ρήξης του κοινωνικού ιστού», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν εκτέλεση εν ψυχρώ».

«Δεν είναι το πρόβλημα νομικό. Το ποινικό μας οπλοστάσιο είναι επαρκές», σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Αν δείτε τα γραπτά τους, θα παρατηρήσετε ότι είναι μια οργάνωση νοσταλγός των ταγμάτων εφόδου. Μιλάμε για μια οργάνωση η οποία έχει συγκεκριμένη δομή και της οποίας συγκεκριμένα μέλη κάνουν αυτές τις εγκληματικές ενέργειες», σχολίασε για τη Χρυσή Αυγή.

«Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ζήτημα το οποίο σχετίζεται με νόμους. Πρέπει να επουλώσουμε άμεσα τις κοινωνικές πληγές από τις οποίες εκκολάπτεται αυτό το αυγό του φιδιού. Είναι ανάγκη, ο πολιτικός κόσμος ενιαία να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο», υποστήριξε ο κ. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή και πολύ περισσότερο είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής, τότε κατασκευάζει το σχοινί της θηλιάς της πολιτικής και κοινωνικής του υπόστασης», είπε ο πρώην υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική θύελλα μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τον Π. Φύσσα, απούσας της Χρυσής Αυγής