ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημ. Σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά:Φονιάδες όσοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση

Δημ. Σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά:Φονιάδες όσοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση

-Σφοδρές αντιδράσεις από τη διχαστική δήλωση της Μ. Σταθάκη

-«Δεν καταλάβατε καλά», δηλώνει στο newsbomb.grο Π. Σκουρλέτης

- Παρέμβαση του δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου με αιχμές κατά Σκουρλέτη

Άκρως διχαστική και συνάμα προκλητική και υβριστική εμφανίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Σταθάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, με μια ανεκδιήγητη δήλωση από μικροφώνου, ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε όλους τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά φονιάδες!

Λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όλοι αυτοί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα καθώς, σύμφωνα με το παραληρηματικό συλλογισμό της, οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίου, χρεώνονται και σε όλους του υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει καθώς, όπως είπε, δεν είχε ενημερωθεί για το θέμα. Ωστόσο ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο από ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Σας τα έχουν μεταφέρει λάθος. Αποκλείεται να έχει κάνει τέτοια δήλωση μία δημοτική σύμβουλος», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης διαψεύδοντας το ρεπορτάζ και καλύπτοντας ταυτόχρονα την προκλητική κ. Σταθάκη.

Το θέμα πάντως έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και ίσως η Κουμουνδούρου θα πρέπει να ενημερωθεί σύντομα και να πάρει θέση για τις εμπρηστικές και διχαστικές απόψεις της κ. Σταθάκη η οποία αποκάλεσε εμμέσως 2.000.000 Έλληνες φονιάδες!

Μήπως απαιτείται και η παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τέτοιες δηλώσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα;

Παρέμβαση Βασίλη Μιχαλολιάκου

Το newsbomb.gr επικοινώνησε και με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είπε στο Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά η κ. Σταθάκη χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις προκλητικές που δυναμιτίζουν το κλίμα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές κατά του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος διέψευσε το γεγονός λέγοντας «δεν καταλάβατε καλά».

«Αν ο κ. Σκουρλέτης αμφισβητεί ότι η κ. Σταθάκη έκανε λόγο για φονιάδες θα του στείλω τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαψεύδει χωρίς να είναι παρών», είπε ο δήμαρχος Πειραιά και πρόσθεσε:

«Άκρο είναι όποιος επιλέγει τη βία για να επιβάλει την πολιτική του, όποιος και αν είναι αυτός και από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχεται. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι να μπορεί να ανέχεται αυτούς αλλά και να μπορεί να αντιδρά και να τους αντιμετωπίζει», τόνισε ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Η απάντηση στην κ. Σταθάκη από τον Τ. Κάρλε

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αναπληρωτή Δημάρχου Τάσου Κάρλε στα όσα προκλητικά ανέφερε από μικροφώνου η Δημοτική Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Σταθάκη σστη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Με μια σύντομη τοποθέτηση, ο κ. Κάρλες έβαλε στη θέση της τη Δημοτική Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, παρομοιάζοντας τη ρητορική της με αυτή της Χρυσής Αυγής!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά:

«Είναι απαράδεκτο να κατηγορούμαστε δημόσια, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι επειδή υποστηρίζουμε την Κυβέρνηση Σαμαρά, έχουμε βάψει-Κυβέρνηση και εμείς-τα χέρια μας με αίμα!

Σε τι διαφέρει η φρασεολογία αυτή της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά από αυτή της Χρυσής Αυγής;»

Διαβάστε επίσης:

Ημερίδα για την «Διαφάνεια στην τοπική Αυτοδιοίκηση» (pics)

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς είναι η Ελλάδα!

Σκουρλέτης: Στη ΝΔ «φλερτάρουν» με ακροδεξιές απόψεις