«Βολές» Παππά: Η λαϊκή εντολή προς τον Σαμαρά καταπατήθηκε

«Βολές» Παππά: Η λαϊκή εντολή προς τον Σαμαρά καταπατήθηκε

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς

Μιλώντας σε σαββατιάτικη εφημερίδα, ο Νίκος Παππάς βάζει στο στόχαστρο τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι θεμέλιος λίθος της σύμπραξής τους δεν είναι η προγραμματική συμφωνία, αλλά η προγραμματισμένη συγκάλυψη.

"Η Βουλή δεν είναι πλυντήριο", τονίζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, ο οποίος απορρίπτει την κίνηση των "58″ για την επανασυσπείρωση της Κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για πρόσωπα γύρω από τον Κώστα Σημίτη, ενώ δεν παραλείπει να ζητήσει εκλογές.

"Η νέα αναγκαία λαϊκή ενότητα και η ισχυρή διαπραγμάτευση προϋποθέτουν νέα ισχυρή λαϊκή εντολή. Η προηγούμενη καταπατήθηκε", σχολιάζει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Και συμπληρώνει: «Ο θεμέλιος λίθος της σύμπραξης Σαμαρά - Βενιζέλου δεν είναι η προγραμματική συμφωνία, αλλά η προγραμματισμένη συγκάλυψη»

O κ. Παππάς επιμένει στην ανάγκη να διερευνηθεί από εξεταστική επιτροπή της Βουλής το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σημειώνοντας «έχουμε στοχοποιήσει το συστηματικό κουκούλωμα».

Θέτει εκ νέου θέμα εκλογών λέγοντας «η νέα αναγκαία λαϊκή ενότητα και η ισχυρή διαπραγμάτευση προϋποθέτουν νέα ισχυρή λαϊκή εντολή. Η προηγούμενη καταπατήθηκε».