ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Επειδή κ. Γλέζο ο Τσίπρας δεν θα σας απαντήσει …ακούστε

Κεδίκογλου: Επειδή κ. Γλέζο ο Τσίπρας δεν θα σας απαντήσει …ακούστε

«Κόμμα της αντίθεσης σε όλα», χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, προσθέτοντας ότι «θέσεις»ακόμα αναζητούνται» και σημειώνοντας ότι «επειδή ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να απαντήσει στον κ. Γλέζο τον διευκολύνουμε εμείς».

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο Αλ. Τσίπρας θα δίνει συντάξεις στα 45, ότι κανείς δεν θα πληρώνει κανένα φόρο, ότι θα επαναγοράσει το δημόσιο, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, λιμάνια, ότι θα οδηγήσει στα δικαστήρια όσους ξένους επενδυτές εμπιστεύθηκαν τη χώρα μας, ότι θα αποκαταστήσει τους μισθούς του δημοσίου και τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009, ότι θα αποκαταστήσει επιδόματα στο δημόσιο (όπως της έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία και το επίδομα υπολογιστή) ότι δεν θα απολύσει κανέναν από το δημόσιο (ούτε τους επίορκους) και θα επαναπροσλάβει όσους απομακρύνθηκαν, ότι δεν θα κλείσει, ούτε θα συγχωνεύσει καμία προβληματική δημόσια επιχείρηση και ότι θα υποδέχεται όποιον παράνομο μετανάστη θελήσει να εισέλθει στη χώρα και θα του δίνει και υπηκοότητα.

Και όλα αυτά με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και μάλιστα, αφού όλα αυτά χρειάζονται υψηλότατη χρηματοδότηση, δηλώνει ότι δεν θα αναγνωρίσει το χρέος, το οποίο μονομερώς θα διαγράψει για να επαναδιαπραγματευθεί μετά τη δανειοδότηση της χώρας. Και σίγουρα πιστεύει ότι όλοι θα τρέξουν να μας κρατήσουν μέσα στο ευρώ», είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Συμπλήρωσε δε λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας επειδή προβλέπει ότι το υπέροχο αυτό σχέδιό του θα δημιουργήσει συνθήκες απόλυτης κοινωνικής γαλήνης, θα αφοπλίσει την αστυνομία και θα καταργήσει τις περιττές ειδικές δυνάμεις του στρατού, μιας που, έτσι κι αλλιώς, θα μας βγάλει και από το ΝΑΤΟ». «Ιδού κ. Γλέζο οι απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματά σας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει ακόμα πού θα βρει τα λεφτά