Με άρθρο της, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ζητά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων

Με άρθρο της, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ζητά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά με άρθρο της που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή» τον ξεσηκωμό των Ελλήνων.

Τίτλος του άρθρου, «Πήδημα προς την Ελευθερία» και όπως εξηγεί η ίδια η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ πρόκειται για ένα ξεσηκωτικο μήνυμα για όλους τους νεοέλληνες με τη μορφή αφήγησης ιστορίας. Παρομοιάζοντας τον νεοέλληνα με ...κάμπια η κα Ξουλίδου αφηγείται την ιστορία της κάμπιας που προσπαθεί να εξελιχθεί σε πεταλούδα.

«Βλέπεις τον κόσμο σαν λεμόνι και θέλεις να τον στύψεις, πηγαίνεις με το μέρος των πολλών που χοροπηδούν στις πίστες με τα χάρτινα είδωλα και δηλώνουν θαυμαστές των Mr τίποτα» και καταλήγει: «Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατί δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι; Πόσο κοστίζει η ελευθερία ενός ανθρώπου και με τι μπορεί να εξαγοραστεί... κύριε Πεταλούδα;», καταλήγει η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.