ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος, η αγωγή και τα ψέματα

Ο Καμμένος, η αγωγή και τα ψέματα

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ενδέχεται να βρεθεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όχι για τα εγκλήματα που διαπράττει κατά του ελληνικού λαού, αλλά για ένα θέμα ποινικής φύσεως.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη από το βήμα του Κοινοβουλίου ζήτησε από το σώμα να μην υπερψηφίσει την εισαγγελική πρόταση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ποινικά δικαστήρια ώστε να εκδικαστεί η μήνυση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου εις βάρος του.

Αυτό όμως που πιθανότατα είχε ξεχάσει ο υπουργός, ήταν η πρόσφατη εκδίκαση της αγωγής για την ίδια υπόθεση και η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε, με δικηγόρο τον Θάνο Πλεύρη.

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εγγράφως ζητήσει από το δικαστήριο να μην εκδώσει απόφαση, αφού εκκρεμούσε η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης! Ο ίδιος όμως εχθές, παρεμπόδισε την ποινική διερεύνηση ζητώντας από το κοινοβούλιο να μην άρει την βουλευτική του ασυλία!

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους ΑΝΕΛ και γράφει μεταξύ άλλων ότι ο κ. Γεωργιάδης «εξαπάτησε το Κοινοβούλιο υποστηρίζοντας ότι «δεν καταθέτει αγωγές», ενώ έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" Πάνου Καμμένου»!

Ποιος λέει ψέματα σε ποιον, λοιπόν...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Να μην αρθεί η ασυλία μου για τον Καμμένο