ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Η κυβέρνηση θέλει να με βάλει φυλακή

Κασιδιάρης: Η κυβέρνηση θέλει να με βάλει φυλακή

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων επανέλαβε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση προσπαθεί να τον αποτρέψει.

«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να με βάλει φυλακή πριν τις εκλογές ώστε να μην έχω το δικαίωμα να μιλήσω δημόσια» υποστηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στους FT.

«Αλλά θα είμαι υποψήφιος, εκτός και αν περάσουν ένα εδικό νόμο που θα μου στερεί τα πολιτικά μου δικαιώματα», σημείωσε.

«Δεν είμαστε εξτρεμιστές, φασίστες ή νέο-ναζί, όπως ισχυρίζονται. Απλά θέλουν να σταματήσουν μια δημοφιλή εθνικιστική οργάνωση. Και δυστυχώς υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα που εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα» δήλωσε ο ίδιος.

«Η κυβέρνηση θέλει να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, κάτι που θα αντιστοιχεί σε πραξικόπημα και θα είναι καταστροφικό για το πολιτικό σύστημα. Η Εθνική Αυγή έχει σχηματιστεί για να αντιπροσωπεύσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων πατριωτών σε αυτή την χώρα και να λάβει μέρος στις εκλογές αν κηρυχθούμε παράνομοι» υποστήριξε.

«Η Εθνική Αυγή θα έχει μια πλήρη λίστα με ευυπόληπτους υποψηφίους, συνταξιούχους στρατηγούς, καθηγητές πανεπιστημίου, αναγνωρισμένους γιατρούς. Θα έχουν ισχυρή στήριξη από τον αυξανόμενο αριθμό των εθνικιστών ψηφοφόρων στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

«Είμαστε το μόνο κόμμα που στηρίζει τους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν εξαιτίας της ύφεσης, διοργανώνοντας συχνά συσσίτια και την προσφορά ιατρικής βοήθειας δωρεάν από γιατρούς που εργάζονται μαζί μας» τόνισε.

«Θέλουμε μια ριζική εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, μια πραγματική κάθαρση. Οι πολιτικοί που έκλεψαν δισεκατομμύρια από τους φορολογούμενους τα τελευταία χρόνια πρέπει να δώσουν πίσω τα χρήματα και να πάνε φυλακή» υπογράμμισε.

Σε ερώτηση για τις βίαιες επιθέσεις εναντίον μεταναστών και τις κατηγορίες ότι πραγματοποιούνται από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Κασιδιάρης επικαλέστηκε πλήρη άγνοια.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτά τα πράγματα. Αλλά η θέση μας για τους μετανάστες είναι ξεκάθαρη. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά πρέπει να απελαύνονται στις χώρες από τις οποίες ήρθαν. Δεν πρέπει να κάνουμε κέντρα υποδοχής για αυτούς όταν χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι» υποστήριξε.