ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Φίλος μου ο Τζιτζικώστας αλλά στηρίζουμε Ιωαννίδη

Παπαμιμίκος: Φίλος μου ο Τζιτζικώστας αλλά στηρίζουμε Ιωαννίδη

Στο θέμα που προέκυψε με τις δύο υποψηφιότητας για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Γραμματέας της ΝΔ.

Ο κ. Παπαμιμίκος τάχθηκε κατά της λογικής των χρισμάτων και των στηρίξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές επισημαίνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να ανακοινώσει λίστα ονομάτων με στηρίξεις και χρίσματα.

Για τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα είπε πως «ο κ. Τζιτζικώστας ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Αλλά άλλο η πολιτική και άλλο η φιλία».

Σε ότι αφορά το ζήτημα για τη συνάντηση του με το Γιάννη Ιωαννίδη, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως ουδέποτε είδε το τελευταίο διάστημα το βουλευτή, συνεπώς όσα γράφτηκαν είναι σενάρια που κάποιοι δημιουργούν για να εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα. Πρόσθεσε δε πως ο κ. Ιωαννίδης είναι καταξιωμένος, ικανός και βουλευτής της ΝΔ και κάλεσε τους Μακεδόνες να τον κρίνουν και να τον επιλέξουν.

Για το ίδιο θέμα που έχει προκύψει στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας με τις υποψηφιότητες Μπακογιάννη και Γιαννόπουλου, ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως θεωρούμε πως οι πολίτες της Στερεάς θα στηρίξουν τον κ. Μπακογιάννη έναν νέο, ικανό και καταξιωμένο άνθρωπο. «Το τι θα κάνει ο κ. Γιαννόπουλος, είναι δικό του θέμα», τόνισε.