"Το ΠΑΣΟΚ είναι το πρόβλημα της χώρας"
Κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και συνεργασίας με τα άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς...
Κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και συνεργασίας με τα άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς αποκλείει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».
«Δεν μας ζητούν υπευθυνότητα, μας ζητούν συνενοχή, δεν θα τους την προσφέρουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, ο οποίος εκτιμά, πως σύντομα η ΝΔ θα προηγηθεί του κυβερνώντος κόμματος και «θα εξασφαλίσει καθαρή εντολή από μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία».
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει το μνημόνιο ως παράδειγμα προς αποφυγή και χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ
το πρόβλημα της χώρας.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι δέσμιο των ψεμάτων που είπε και των αδιεξόδων στα οποία παγίδεψε την οικονομία» υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας ως συνυπεύθυνους τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Τέλος εξαπολύσει επίθεση σε όσους εκτός ΝΔ προκαλούν θόρυβο για ανύπαρκτο εσωκομματικό ζήτημα και χαρακτηρίζει τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή ως πολύ καλές.