ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Καρατζαφέρη για Άδωνι, Βορίδη και Σαμαρά

Πυρά Καρατζαφέρη για Άδωνι, Βορίδη και Σαμαρά

Με μια φράση που θα συζητηθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στη ΝΔ, ενώ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.

«Πότε θα επιστρέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη ΝΔ;».

Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να επιτεθεί προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Είμαι από εκείνους που είχα τύχη με τα κορίτσια και δεν χρειάστηκε να πάω μικρός σε μπουρδ..., θα πάω τώρα;», ήταν η αποστομωτική απάντησή του.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπαίνω σε έναν οίκο όπου όλοι οι βουλευτές είναι εναντίον του αρχηγού και ψηφίζουν γιατί τρέμουν για την καρέκλα τους».

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο έντονο παρασκήνιο της αποχώρησης του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη από το ΛΑΟΣ: «Με κάλεσε γνωστός ολιγάρχης και μου ζήτησε να ψηφίσω τη δανειακή σύμβαση όταν ήμουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Αρνήθηκα και μέχρι να γυρίσω στο γραφείο οι δύο βουλευτές είχαν φύγει από το κόμμα. Ο Βορίδης μάλιστα πήρε και δική του εκπομπή κάθε Δεύτερα βράδυ με προσκεκλημένο τον Πρετεντέρη».

Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε ότι πολλά στελέχη του ΛΑΟΣ κατέρχονται στις εκλογές με τους συνδυασμούς άλλων υποψηφίων και θα στηριχθούν αναλόγως από τους ψηφοφόρους και το κόμμα.

Κατήγγειλε ότι τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια δεν τον καλούν πλέον «γιατί είναι απαγορευμένο είδος για τους ολιγάρχες τους».

Σχετικά με την «Ελιά» και το «Ποτάμι» σχολίασε δηκτικά: «Οι ολιγάρχες, οι γνωστοί νονοί θέλουν να έχουν κι ένα χόμπι. Τώρα οι νονοί θέλουν και κόμμα. Πήραν λοιπόν έναν υπαλληλό τους, τον στήσανε και τον έβαλαν να το φτιάξει».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι μετάνιωσε που συνεργάστηκε με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου γιατί όπως είπε «πορεύτηκα με πολιτικούς παλιανθρώπους».

Τέλος ζήτησε τη στήριξη όσων Ελλήνων δεν έχουν τσίμπλα στο μάτι και κερί στα αυτιά και όσους δεν βλέπουν Πρετεντέρη στις 8 το βράδυ με αποτέλεσμα να ακρωτηριάζονται πνευματικά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποψήφιος πάλι στις Ευρωεκλογές

Καρατζαφέρης: Κόκκινα τριαντάφυλλα πρέπει να στείλει ο Σαμαράς...