ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης για τηλεφώνημα Αθανασίου με την προϊσταμένη Πρωτοδικείου

Κασιδιάρης για τηλεφώνημα Αθανασίου με την προϊσταμένη Πρωτοδικείου

Ο βουλευτής της Χ.Α. επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργούκαι της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής, ενώ ζήτησε να ανοίξουν τα τηλεφώνα των υπουργών και οι υπολογιστές τους προκειμένου - όπως είπε - να μάθουμε τις σκοτεινές επικοινωνίες μεταξύ δικαιοσύνης και κυβέρνησης.

Μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης άφησε αιχμές για συγκεκριμένη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου και του υπουργού κύριου Αθανασίου.
«Να μας πει η προϊσταμένη Πρωτοδικείου, η κυρία Τσάμη, ενώπιον της Βουλής τι απάντησε ο Αθανασίου, όταν του είπε πως δεν "δένει" η εγκληματική οργάνωση».

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι πρόκειται απεγνωσμένη προσπάθεια διάσωσης του συστήματος ΝΔ - Πασόκ που διαλύεται.

«Η δήθεν έξοδος στις αγορές αποτελεί μια τεράστια επικοινωνιακά φούσκα για να καλυφθεί το σκάνδαλο της σκευωρίας Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου κατά της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών, Μιχελάκης ομολόγησε πως ο Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή στη φυλακή!
Από τότε που έγινα οι αποκαλύψεις με την ομολογία Μπαλτάκου, ο Σαμαράς κρύβεται γιατί φοβάται», είπε χαρακτηριστικά.

Nα σημειώσουμε ότι ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Αντ. Σαμαρά, Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου.

Η κατατεθείσα πρόταση, η οποία για να εξεταστεί πρέπει να χαίρει της στήριξης 50 βουλευτών, αφορά τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της εσχάτης προδοσίας.