ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευκαιρία για να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειες τους

Οι διακοπές του Πάσχα θα δώσουν σίγουρα «ανάσες» στους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού ακολουθούν ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με κόσμο εκτός Αθηνών και να στείλουν τα μηνύματά τους ενόψει εκλογικής αναμέτρησης.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην Πύλο και στο Costa Navarino. Το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο συνηθίζει να επισκέπτεται ο κ. Σαμαράς τις ημέρες του Πάσχα και κατά τις θερινές του διακοπές, ανήκει στη φιλική οικογένεια του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα κάνει Ανάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.

Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος θα μείνει στην πόλη μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Κατά την παραμονή στου συμπρωτεύουσα θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος.

Στη Νότια Κρήτη θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους για ολιγοήμερες διακοπές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από στενούς του φίλους.

Σε νησί θα περάσει τις εορτές του Πάσχα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και συγκεκριμένα στην Ικαρία, από όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Στην Αθήνα θα κάνει και φέτος Πάσχα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και όπως όλα δείχνουν ο Φώτης Κουβέλης θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη, όπου και διαμένει!

Στην Αθήνα δεν αποκλείεται να παραμείνει και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμά του. Δεν αποκλείεται να μεταβεί για λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες στη Λαμία ή τη Λιβαδειά.

Διαβάστε επίσης:

Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα

Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον!

Τι ξημερώνει η 26η Μαΐου για τα κόμματα και τη χώρα

Ανασχηματισμός αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, εκτός αν...