ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: Τυχοδιώκτης ο Τσίπρας

Σ. Βούλτεψη: Τυχοδιώκτης ο Τσίπρας

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Έτσι, στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» - και προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των... «υπερμάχων του κοινοβουλευτισμού» στους 139 – δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναζητώντας τις ακόμη και... στις φυλακές Κορυδαλλού!

Κατόπιν της πρωτοφανούς αυτής ομολογίας σύμπραξης, με στόχο την καταστροφή της χώρας, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κανένα άλλο σημείο της συνέντευξης, με την οποία ο κ. Τσίπρας τολμά να προβαίνει σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τον χρόνο έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή.

Ο λόγος ανήκει στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χ.Α. ο κ. Τσίπρας.

Ήλθε πλέον η ώρα να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά.

Διαφορετικά, πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους.

Ιδού η Ρόδος...

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Ας μην περιμένει τον Φλεβάρη ο Σαμαράς