ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουνιές Μεϊμαράκη παρ' ολίγον στη Βουλή!

Μπουνιές Μεϊμαράκη παρ' ολίγον στη Βουλή!
Ανάστατη είναι η Ν.Δ. με τα σκηνικά απείρου κάλλους που έλαβαν χώρα νωρίτερα στη Βουλή...

Ανάστατη είναι η Ν.Δ. με τα σκηνικά απείρου κάλλους που έλαβαν χώρα νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Ιωάννη Κοραντή.

Για το θέμα συσκέπτεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Το φραστικό επεισόδιο που παρ' ολίγον να εξελιχθεί σε μάχη "σώμα με σώμα" έλαβε χώρα στο πλαίσο της συνεδρίασης της επιτροπής Άμυνας.

Όσοι βρέθηκαν στη Βουλή έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τις ύβρεις που εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή.

'Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.

"Καλημέρα" του είπε ο κ. Κορνατής και ο βουλευτής της ΝΔ "άστραψε και βρόντηξε"!

Ιδού ο διάλογος:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ......, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί...

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε ότι τα πήρα".

Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Αιτία της σφοδρής αντιπαράθεσης στάθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και του κ.Μεϊμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων.

Ο κ.Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Καρατζαφέρη ότι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Άμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.

Διαβάστε επίσης: «Κάτι ξέρει ο Καρατζαφέρης από…’’Γαλλικά’’»