ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κάτι ξέρει ο Καρατζαφέρης από…’’Γαλλικά’’»

«Κάτι ξέρει ο Καρατζαφέρης από…’’Γαλλικά’’»
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη δίνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή...

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη δίνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή, όπου λίγο έλειψε να έλθει στα χέρια με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Ιωάννη Κοραντή.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε δήλωσή του επισημαίνει ότι, «είναι ηθικά αδιανόητο για τη δημοκρατία μας, αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας τον διοικητή των μυστικών υπηρεσιών και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του».

Ο κ. Μειμαράκης προσθέτει πως «έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί με τις γνωστές μεθόδους του τη θητεία του διοικητή».Ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει με νόημα. «Ο κ. Καρατζαφέρης κάτι γνωρίζει από… «Γαλλικά»! Μήπως πρέπει να τον ρωτήσει ο εν λόγω βουλευτής»;

Καταλήγοντας αναφέρει: «Είναι γνωστό ότι, σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με πλήρη διαφάνεια και για αυτό ποτέ δεν φοβήθηκα ούτε πράκτορες, ούτε εισπράκτορες...»